SMAK av vin fra California

SMAK av vin fra California

Vin fra California er på alles lepper om dagen. Master of Wine Heidi Iren Hansen loser oss igjennom noe av det beste California har å by på.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Vin fra California, blir stadig mer populært og kvaliteten øker i takt med populariteten.

Denne kvelden loser Master of Wine Heidi Iren Hansen deg igjennom noe av det beste California har å by på. Vi skal bevege oss gjennom et område som strekker seg fra sør for San Fransisco helt til Santa Barbara, nemlig Central Coast. 

Her kan du lese mer om Master of Wine 

Central Coast er et område med stor variasjon i druetyper og utrykk. Med kjøligere klima opp mot San Fransisco til varmere klima ned mot Santa Barbara, er variasjonen i hvilke druer som produseres stor.

Gå ikke glipp av denne eksklusive muligheten til å glede ganen og inspirere sansene når vi skal få gleden av å smake på blant annet Chardonnay, Pinot Noir, Chenin Blanc, Cabernet Sauvignon og Syrah.

HEIDI IREN HANSEN VESTVIK/Master Of Wine 

Heidi kommer fra Trøgstad, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og tok WSET Diploma in Wines and Spirits på Kulinarisk Akademi i 2013. Hun har blant annet jobbet som sommelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Hun har også tre pallplasser i norsk- og nordisk mesterskap for sommelierer. Heidi bestod i 2020 det mest prestisjetunge vinstudiet i verden, Master of Wine, som beste smaker og beste sammenlagte resultat på eksamen i sitt kull. 

18 års aldersgrense.

Ledsagerbilletter inkluderer ikke drikke.

Pris: 0 - 940
Varighet: 2 timer
  • Fredag 26. april 2024 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika