Mezzoforte

Fusionkongene fra Sagaøya.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Lekkert, formfullendt, groovy og melodisk – Mezzoforte kan dette med å skape jazzrock uten datostempling. Et must for alle som elsker drivende fusion med lekre melodilinjer, tight samspill og soloer av en annen verden.

Mezzoforte har perfeksjonert sitt uttrykk gjennom en nesten 45 år lang karriere som har tatt dem verden rundt. Konserten i april blir en höjdare for alle som elsker drivende fusion med lekre melodilinjer, tight samspill og soloer av en annen verden.

Bilder fra Mezzofortes konsert i Store Sal i mars 2022:

Foto: Tomas Lauvland Pettersen

Garden Party

På mange måter var det Mezzoforte som startet det store islandske musikkeksporteventyret. Med storhit’en Garden Party inntok islendingene hitlistene verden over i 1983. I de påfølgende tiårene har de hardtarbeidende musikerne ikke ligget på latsiden: turnéer verden over, globale instrumentalhits og oppbygging av en fanskare som er lojale til et tidløst og lettlikelig uttrykk.

Har man vært heldig og fått oppleve islendingene live er de aller fleste enige: dette er rett og slett et utrolig bra liveband. Her er det tett samspill, nydelige sax- og gitarkor, fantastisk elbass-slapping, perfekte key-stabs og et trommegroove som bare går og går.

Når vi nevner at bandet stiller knallsterkt med tre av fire originalmedlemmen blir det bare enda bedre: gled deg til et gjensyn med Fridrik Karlsson, Eythor Gunnarsson og Johann Asmundsson. Med seg har de også svenske Jonas Wall på saksofon og islendingene Ari Bragi Karason på trompet og Benedikt Brynleifsson på trommer.

Fyr opp Garden Party på Spotify, spill litt luftbass-slapping og gled deg til en kveld i kvalitetsfusionens tegn.

Konsertinformasjon

Pris: 0 - 485
Varighet: 2 timer u/pause
  • Torsdag 11. april 2024 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika