deLillos' vakreste

deLillos' vakreste

deLillos til Store Sal med sine aller vakreste låter gjennom fire tiår

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

I over 40 år har deLillos vært et av landets viktigste pop- og rockband. De har stødig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. Kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt eget univers, samtidig som de konstant har utfordret det kreative i format så vel som innhold.

deLillos sin katalog er en del av vår historie. Klassiske sanger og album som blir oppdaget av stadig nye generasjoner publikum.

Og for fansen er det mange sanger – deLillos har laget så mange sanger. Og det kommer stadig flere. Heldigvis. Sanger publikum elsker å høre på plate, radio og låter man ønsker å synge med på konsert.

Men så er det alle disse fine sangene som vi ofte ikke får servert på konsert. De mer stemningsfulle låtene som ofte er ganske melodiøse. Nå skal deLillos ut for å spille nettopp disse.

– Vi har ofte snakket om å gjøre mer ut av denne delen av vår katalog, forteller deLillos. – Det er mange av dem og publikum spør etter dem. Nå har vi bestemt at dette blir noe av, og vi fant ikke på noe bedre enn å døpe denne konsertserien «deLillos’ vakreste». Vi håper dette blir til glede for vårt publikum.

Pris: 0 - 485
Varighet: 1 t, 15 min u/pause
  • Lørdag 9. mars 2024 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika