Foto: Prime Time Orchestra

Prime Time Orchestra – live in South America

Del av SanFiesta Sandvika Latinfestival

Sted

Store Sal

Arrangør

Sandvika Internasjonale Kulturfestival

Prime Time Orchestra spiller de fleste sjangere som et konsertjazzband. Orkesteret kommer nå tilbake med et heftig festivalprogram med brasilianske og latin-amerikanske rytmer.

Med seg som spesielt inviterte gjester har de med seg Per Einar Watle på klassisk gitar. Han er solist på fengende komposisjoner av den Brasilianske gitaristen Nelson Faria. Faria har spilt inn en liveplate med Frankfurt Radio Bigband, og gjestet orkesteret på flere konserter.

Prime Time Orchestra har også med oss et nyere bekjentskap, den brasilianske sangeren Bruna Santana, som de vil presenterer et helt nytt repertoar fra Brasil med Samba, Bossa Nova og Salsa.

Norges nestor og en pioner innen latinjazzen Sverre Indris Joner, er på konserten med som solist for å hylle musikken til Michel Camilo. Joner er utdannet musiker fra Universitetet i Oslo og Concervatorio Cervantez i Havanna. Han startet sin musikalske karriere i afro-reggaebandet Destiny i 1979, og er dessuten grunnlegger av en rekke band, deriblant Tango for 3, La Descarga, Salzumba, Electrocutango og Hovedøen Social Club. Indris Joner har arrangert og komponert musikk for, og vært solist med, en rekke symfoniorkestere bl.a BBC Symphony Orchestra, Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkestret, Bergen Filharmoniske Orkester, Stavanger Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkester, Dresden Symphonische Orchester, Bremen Kammer Philharmonie, Göteborg Symfoniker, Umeå Symfoniorkester. I 2005 fikk han Edvard-prisen i klassen musikk til annen kunstart for Tanghost.

Miriam Jiménez Franke, 12 år, er en talentfull trombonist fra Oslo. Der går hun på talentsatsingen Musikk på Majorstuen skole, korps og på Improbasen. Med stor stilforståelse og fantastiske improvisasjoner trollbinder hun publikum tross sien unge alder og har allerede spilt på mange scener og festivaler, både i Norge og utlandet. Cubansk musikk, Bossa Nova og Jazz er hennes favorittsjangre. Dette er 6. gang hun er solist med Prime Time Orchestra.

For å toppe det hele spiller Prime Time Orchestra latin rytmer fra «Gordon Goodwin’s Big Phat Band» med orkesterets egne solister. Det hele krydres med en utvidet rytmeseksjon med norske, brasilianske og cubanske musikere.

Om Prime Time Orchestra

Prime Time Orchestra ble startet i 1981 og har holdt på kontinuerlig i snart 43 år og utmerker seg som et av Norges beste prosjekt- og konsertorkestre. I orkesterets sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle og semi-profesjonelle musikere. Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter.

Orkesterets musikalske leder er Per-Gjermund Storrø.

Prime Time Orchestra har fra 2015 til 2019 vært et av Bærum Kommunes Kulturfyrtårn.

Arrangementet er støttet av Bærum Kommune og Norsk Jazzforum.

---

Bildene viser de to solistene: Per Einar Watle, gitar og Bruna Santana, vokal.

 
Tilbud om rabattert pris:
 
Kjøper du billetter til denne konserten kan du også kjøpe billetter til konserten med Sverre Indris Joner samme kveld kl. 18 i Kommunegården. Da får du rabattert pris til hver av konsertene = kr. 250 + billettavgift.

Rabattert billettpris vises til slutt i kjøpsprosessen i din handlekurv.

 

 

Pris: 0 - 430
Varighet: 75 min u/pause
  • Fredag 7. juni 2024 Kl. 21.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika