Foto: 1: Karolina Henke, 2 & 3: Mats Bäcker

Knitting Peace

Cirkus Cirkör inviterer til en magisk, halsbrekkende, vakker verden av tau, garn og floker som er strikket inn i temaet fred og håndarbeid.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Sirkusartister strever ofte etter å oppnå det umulige. Er jakten på det umulige veien til lykke? Er det å streve etter fred på jorden, det samme som å streve etter det umulige?

Fem nysirkus-artister prøver å finne mening gjennom total dedikasjon til de forskjellige garnformene i forestillingen Knitting Peace med det svenske verdensomreisende nysirkus- kompaniet Cirkus Cirkör. Går det an å strikke fred?

Live musikk

Musikken i forestillingen er spesialskrevet av Samuel «Looptok» Långbacka som har latt seg inspirere av strikkekunsten, og laget et unikt lydbilde fylt med garnnøster og knitrende lyd fra strikkepinner. Som blir fremført live.

Nysirkus er en scenekunstform som blander sirkusferdigheter med dans, teater, performance art, show og konsert.

Foto: Mats Bäcker

Mats Bäcker

Velkommen til en opplevelse du sent vil glemme.

---

Introduksjon til forestillingen fredag 31. mai kl. 18.30 — 18.40 på Foajéscenen ved produsent Benedicte Marie Bjerke.

---

Forestillingen ble vist i Bærum Kulturhus i oktober 2013, og er hentet tilbake til Sandvika som en del av Kulturhusets 20-års jubiluem.

---

Aldersanbefaling: Knitting Peace er skapt for et voksent publikum. Men, vi vet likevel at mange barn vil sette stor pris på forestillingen, og vi i Bærum Kultruhus mener den passer for alle fra 10 år og eldre.

Du kjenner ditt barn best! 

---

Forestillingen søndag 2. juni er dessverre avlyst.

Publikum med billetter til denne datoen blir kontaktet av Bærum Kulturhus, og kan enten bytte til en av de andre dagene eller få billettene refundert. 

Om forestillingen

Pris: 0 - 450
Varighet: 2 t, m/pause
  • Søndag 2. juni 2024 Kl. 15.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika