Foto: Morten Henden Aamot

Plopp

Norges tøffeste rocketrio sprer humor og spilleglede. For barn 3 – 6 år.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 – 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, El - bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza, pølser yeh yeh yeh!

Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt. Og ryktene sier at de voksne også koser seg under konserten ...

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt nærmere 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut tre plater: Den siste utgivelsen rykende fersk i 2021. Musikken spilles mye på Nrk super. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.

Det blir anledning til å kjøpe signerte cd plater etter konserten!

  

Om Plopp

Pris: 0 - 175
Varighet: 45 minutter.
  • Lørdag 18. mars 2023 Kl. 12.00
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika