Operapub fra Praha

Uformell og herlig setting – tsjekkiske operavirtuoser og skummende drikke.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Det blir høye toner, store følelser og herlig uformell setting når tsjekkisk pubstemning mikses med stolte operatradisjoner i januar. Resultatet: operapub på Foajésenen med solister fra Praha-operaen og rikelig med skummende drikke.

 

Fra Nasjonaloperaen til Foajésenen

Sopranen Barbora Rerichová og tenoren Pavol Kubáň tar med seg pianist Silvia Magagni og gir deg kjente og ukjente utdrag fra operahistorien med dertil tilhørende forfriskende drikke. Konseptet operapub passer perfekt inn i Møt Praha-serien: i den tsjekkiske hovedstaden er man glad i både stor kunst og god drikke. 

Solistene denne kvelden er alle tilknyttet Nasjonaloperaen i Praha, og har innehatt viktige roller. Her får du oppleve virkelig storslåtte arier i en uhøytidelig og hyggelig setting.   

Barbora Rerichová er en prisvinnende sopran som har innehatt roller som blant annet Musetta i La bohème og førstedame i Mozarts Tryllefløyten ved Prahas Nasjonalopera. Pbulikum kan også glede seg til å oppleve barytonen Pavol Kuban som har vært Marcello i La Bohème og Guglielo i Così van tutte. På klaver kommer den italienske pianisten Silvia Magagni, som til daglig er tilknyttet Nasjonaloperaen i Praha som husakkompagnatør. 

Tenk så gøy dette blir: å kunne nyte opera til fulle uten å være redd for å klappe på feil sted, juble når man hører noe flott, bli engasjert og, ikke minst, kunne nyte en duggfrisk. Finstasen kan henge igjen i skapet – kom som du er, sett deg godt til rette med noe godt i glasset og la deg rive med.

Pris: 0 - 280
Varighet: 1 t, 30 min m/pause
  • Fredag 27. januar 2023 Kl. 20.30
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika