Navidad con Música Barroca

Navidad con Música Barroca

Musikalsk smeltedigel mellom Latin-Amerika, Afrika og Europa.

Sted

Sandvika Teater

Arrangør

Adrian Lara

ENSEMBLE WIRAKOCHA turnerer for femte gang med juleforestillingen «Navidad con Música Barroca», og har gleden til å opptre i Sandvika Teater for første gang og sammen med Majorstua barne- og Ungdomskor og Kvinnekoret Tonus.

Dette er en unik musikalsk opplevelse som tar deg med tilbake til kirker og klostre i Mexico, Guatemala og Peru på 1600- og 1700 tallet. Du vil få høre julens budskap sunget på uramerikanske språk på afrikanske dialekter av spansk og portugisisk! ENSEMBLE WIRAKOCHA skiller seg fra tradisjonelle ensembler ved at alle våre musikere synger, eller veksler mellom å spille og synge på forskjellige stykker. Dette skaper en helt spesiell atmosfære og energi.

Ensemblet spesialiserer seg på repertoar i skjæringspunktet mellom europeisk kunstmusikk og verdensmusikk fra begge sider av Atlanteren. Musikken ble til i en tid med utfordrende forhold i eksil, med diskriminering og slaveri og repertoaret utfordrer derfor hva man kan forvente av både kirke-, jule-, barokk- og latinmusikk. Etterkommere av europeiske og asiatiske innvandrere, afrikanske slaver og urbefolkningen levde sammen og dette er musikken som er bevart fra deres gudstjenester og teateroppsetninger om julens budskap.

Pris: 0 - 280
Varighet: 1 time.
  • Lørdag 14. januar 2023 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt

Sandvika Teater

Kinoveien 2
1337 Sandvika