Foto: Elin Osjord

Inn i et speil

En forestillingskonsert som tar utgangspunkt i ungdommens tanker, meninger, erfaringer og opplevelser i den samtid de lever i nå. Av ICB Produksjoner.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

Inn i et speil er en sjangeroverskridende forestilling der poesi, tekst og sang kombineres med dans. I et samspill mellom musikk, bevegelse, tekst og poesi beveger to dansere seg inn i et musikalsk landskap sammen med en sanger og to musikere. 

Koreograf Inger Cecilie Bertran de Lis har gjennom flere år undersøkt ulike utviklingsstadier som barn og unge opplever når de vokser opp. Inn i et speil er for ungdom 13-18 år og er siste del av en triologi som lar seg inspirere av ungdommers tanker, meninger, erfaringer og opplevelser.

Hør på musikken

Inn i et speil har nyskrevet musikk komponert av Vidar Løvstad. Tora Ovidia Berg har skrevet tekstene inspirert av ungdommers egne tanker hentet fra et skriveverksted og en anonym spørreundersøkelse.

Foto: Elin Osjord

Om koreografen

Inger Cecilie Bertran de Lis er kunstnerisk leder, koreograf og regissør for ICB Produksjoner, basert i Oslo, Norge. Hun er utdannet fra Operaens Ballettskole og Statens Balletthøgskole danselinjen. Videreutdanning i Paris, ved Académie d ´art choreographique , Raymond Francetti, og  Studio Paris de Centre de Marais, hvor hun bl.a. tok privat undervisning i et år med ballettmesteren Gilbert Mayer, fra Paris Operaen.

Hun har tidligere vært ansatt som danser i Den finske Nasjonal ballett, Landestheater Linz, Malmø Stadsteater og Den Norske Opera. Hun har også arbeidet i mange år som freelancedanser i forskjellige frie scenekunst produksjoner og tv prosjekter, i både inn og utland, som bl.a. Paris, Madrid, Lausanne og i Stockholm.

Les mer på ICB Productions hjemmesider.

Om forestillingen

     

Pris: 0 - 310
Varighet: 1 time
  • Fredag 17. mars 2023 Kl. 18.30
    Forestillingen er spilt

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika