Abid Raja

Abid Raja

Min skyld - en historie om frigjøring

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En fortelling om å vinne over det vonde, og om å gjøre en av Norges mest imponerende klassereiser.

I 2021 ga Abid Raja ut selvbiografien Min skyld. En historie om frigjøring. – En bok han fikk Bokhandlerprisen 2021 for, og som ble den mest solgte boken i Norge i fjor.

I boken deler han ikke bare historien om et barn utsatt for omsorgssvikt og mishandling, men også intime detaljer om en sykdom mange av oss kanskje ville ha holdt for seg selv. Han skriver også om sin kamp for kjærligheten, og strevet i sitt ekteskap.

Dette foredraget er et åpenhjertig innblikk i Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap. Raja forteller om hvordan han måtte skjule smertene og handikappet han ble født med, skjule seg for volden og mobbingen – og for kjærligheten til den han elsker.

En fortelling om å vinne over det vonde

Hvordan frigjøre seg fra de vonde følelsene? Og hva har gitt Abid Raja styrken til å komme så langt i livet som han har? Få et innblikk i hans fortid, og reise til å bli den mannen vi kjenner han som i dag. Med en sterk tilstedeværelse på scenen forteller Raja med egne ord om sine dyrekjøpte erfaringer og hvordan man kan lykkes, selv om ting kan se helt mørkt ut.

 

Om Abid Raja

Abid Raja er en norsk jurist og politiker for Venstre. Han har vært stortingsrepresentant for Akershus siden 2013, fra 2020 ble han nestleder i partiet og var kultur- og likestillingsminister i Regjeringen Solberg fra januar 2020 til oktober 2021. Politisk har Raja alltid vært opptatt av å skape samhold og fellesskap, til å inspirere, og til å bygge mentale broer mellom majoritetssamfunnet og nye landsmenn. Han er en aktiv og kjent samfunnsdebattant på mange arenaer.

 

Pris: 0 - 430
Varighet: 1t, 15 min u/pause
  • Torsdag 2. februar 2023 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika