Underveis

Underveis

En fest av en forestilling om å finne sammen for barn fra 6 år og eldre.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Noen føler seg hjemme overalt, andre virrer hit og dit i søken på et sted de kan kalle sitt. Men hva er egentlig et hjem? Den energiske danseteater-forestillingen On the road viser at folk er viktigere enn et flott hus.

I Underveis (De passant) møtes fire flakkende figurer. De drasser på hver sin koffert og virker malplassert. Men snart åpner en av dem kofferten sin for de andre. Et gryende vennskap begynner – og snart kan de ikke være hverandre foruten.

Fantasifull lek

Forestillingen viser hvordan mennesker finner de mest kreative løsningene sammen. To lange strikker blir til en tennisbane. Noen flere strikker, og et hus vokser fram.  

Mulighetene er uendelige for den som har fantasi og gode lekekamerater.

Men det skjer ikke uten gnisninger og forviklinger! Hva ville du gjort dersom du måtte stemme en av vennene dine ut av hjemmet dere deler?

«Kaudervelsk» danseteater

Underveis er en leken forestilling i grenselandet mellom dans og ordløst teater. Likevel har den mye «språk» – såkalt «kaudervelsk», som likevel gir mening. For de som liker Jo Strømgrens univers, er dette et friskt tilskudd til stammen.

«Rørende og morsomt!» skrev det belgiske familiemagasinet De Bond om forestillingen.

Forestillingen passer for alle fra seks år.

Det er mulig å forhåndskjøpe enkel middag til kr 100,- Denne serveres fra kl. 17.00

 

  • Underveis (De passant) utmerker seg i skuespill et sted mellom pantomime og slapstick. Med sin presise timing og morsomme ansiktsuttrykk gjør skuespillerne forestillingen til en sann teaterfest

    Cultuurpers, 2021
  • Uten ord, men med fysisk lekenhet og sjarmerende forvirrede ansiktsuttrykk gir de uttrykk for sin frykt for det ukjente på en særdeles imponerende måte. Rørende og morsomt! On the road er enda en Laika-forestilling som kan komme til å turnere verden rundt de neste årene

    De Bond, 2017

Arrangementinfo

Pris: 0 - 175
Varighet: 50 min
  • Mandag 6. november 2023 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika