Thomas Bergsten

Thomas Bergsten

Multikunstner Thomas Bergsten med intimkonsert «hjemme hos» Høvding Ludvig i Drageslottet, Villa Fagerheim.

Sted

Villa Fagerheim

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival Program 2023

Performancekunst, lydinstallasjoner, billedkunst, teater og musikk – Thomas Bergsten formidler sin kunst på mange flater. Når du plasserer han i en tett og nær konsertsetting i Drageslottet, Villa Fagerheim på Høvik får du en live-opplevelse som stimulerer alle sanser.  

Multikunstneren

Bærumsgutten Thomas Gunerius Bergsten har hele karrieren fokusert på arbeid innen lyd, tekst, og performance. Han har jevnlig gitt ut plater og skapt en scene for sin surrealistiske blanding av teater, billedkunst og fri musikk. Bergsten kan regnes som en outsider-kunstner, med sin utforskning av klanger og funne materialer, og interesse for det underfundige i denne verdenen som omgir oss. Han skaper rom for lytting og væren i arbeidene sine. Bergsten har en unik kreativ kraft og evne til å sette ting sammen som det er vanskelig å sette fingeren på, men som kommer til uttrykk på tvers av sjangrene han arbeider i.  

Et hovedprosjekt de siste årene har vært arbeid med funne klanger. Alt fra knuste steinfliser til tonen man finner på baksiden av en streng vekker interesse. Dette arbeidet har samlet seg i performance-serien Terning / 'tæ????, men kommer også til liv i mer psych-orienterte prosjekter som Gunerius & Verdensveven og The Orange Dots.

Drageslottet

Og så settingen for konserten, da: Drageslottet Fagerheim. Denne ærverdige tømmervillaen i dragestil på Høvik skaper en helt spesiell ramme for konserten. Når høvdingen sjøl, Ludvig Gundersen ønsker publikum velkommen, settes stemningen innenfor de solide tømmerveggene. Denne konserten blir i et privat hjem som åpner stua for publikum.  

Det er begrenset med plasser på denne eksklusive konserten – her bør man være raskt ute for å sikre seg billett til noe helt spesielt.  

Adresse: Villa Fagerheim/Drageslottet: Granalleen 6, 1363 Høvik.

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 0 - 350
Varighet: 1 t, 30 min u/pause
  • Fredag 3. november 2023 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt