Sandvika Storband

Sandvika Storband

Et skandinavisk toppmøte - Lars Jansson  og Hans Ulrik med Sandvika Storband.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Sandvika Storband

Lars Jansson (S) og Hans Ulrik (DK) har samarbeidet siden 1994 og har gjort jevnlige kvartettkonserter i Danmark og Sverige, men ikke i Norge.

Sandvika Storband har invitert disse to eminente musikerne til å utvide noen av sine småbandlåter til fullt storbandformat. Det blir urfremføringer av både Ulriks og Janssons musikk.

Lars Jansson har vært en kjent skikkelse som en ledende jazzpianist, komponist og arrangør siden 1970-tallet. Han er en kjær Norgesvenn og er en godt kjent legende for de fleste. Helt siden 1970-tallet da han i sin tidlige karriere spilte med våre største jazzartister som Jan Garbarek, Knut Riisnæs, Arild Andersen og Radka Toneff, har han jevnlig vært gjest med en rekke norske band over hele landet. Sandvika Storband har hatt gleden av å ha Lars som gjesteartist to ganger tidligere, blant annet her i Bærum Kulturhus. Han har gjort en rekke innspillinger i eget navn og vært medvirkende på et utall plater med andre jazzband.

Hans Ulrik er en av Danmarks ledende jazzsaksofonister. Han har sin bakgrunn fra Berklee College of Music og har jobbet med internasjonale størrelser som Gary Peacock, Adam Nussbaum, Niels Lan Doky, Marilyn Mazur, John Scofield og Steve Swallow. Av våre norske artister har han spilt med Audun Kleive og Eivind Aarseth. Hans har gitt ut en rekke cd-er de siste 30 årene og har sitt faste band i Danmark i tillegg til Radiostorbandet (DR Big Band).

Eckhard Baur vil som alltid være Sandvika Storbands musikalske leder på konserten.

Velkommen til konsert!

Pris: 0 - 215
Varighet: 2 timer m/pause
  • Lørdag 28. oktober 2023 Kl. 14.00
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika