Laila Biali

Laila Biali

Vår favorittkanadier er tilbake for tredje gang i Store Sal

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival 2024

Sofistikert og fengende fra kanadisk jazz/pop/soul-yndling. Den prisvinnende pianisten, vokalisten, komponisten og arrangøren Laila Biali kommer tilbake for tredje gang til Store Sal.  

I 2019 hadde hun publikum i sin hule hånd der hun med sin trio framførte sin distinkte pop/jazz/soul/urban hybridmiks. Fra egne låter til smakfulle covers som Coldplays Yellow – dette er gjort med stilsikkerhet, perfekt frasering og massevis av tilstedeværelse på scenen.  

Fra Suzanne Vega til Sting

Norgesvenn? Sandvika-patriot? Javisst. Samtidig er hun på den globale scenen solid etablert som respektert artist som har turnert med Grammy-vinnere som Chris Botti, Paula Cole og Suzanne Vega. Hun har spilt inn låter med og varmet opp for Sting og figurert høyt oppe på plakaten for North Sea Jazz Festival, Cotton Club i Tokyo og Carnegie Hall i NYC.  

Et nytt album har hun også med seg i bagasjen til høsten. Your Requests har høstet lovord i anmelderkorpset denne sommeren. Allaboutjazz.com er raus med rosen i sin anmeldelse av det nye albumet: – An outing that's both in tune with Laila Biali's fanbase and musical mindset, Your Requests is a real gift to one and all.

---

Alle med billetter til Laila Bialis konsert kan komme gratis inn på Jazznytt18 og høre Audun Vinger prate jazz med henne før konserten starter. 

  

Foodtruck

Sulten under jazzfestivalen?

Vi har leid inn Go`Grilla med sin foodtruck fra torsdag 2. til og med lørdag 5. november. Rett utenfor Kulturhuset. Fra kl. 16 - 23.

Det blir burgere og fries! 

Les mer om Go`Grilla her

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 0 - 420
Varighet: 1 time u/pause
  • Lørdag 4. november 2023 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika