Hilde Louise Asbjørnsen

Foto: Anna-Julia Granberg

Hilde Louise Asbjørnsen

Julejazz

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Jazzchanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen har gitt ut hele 11 album, blant annet det kritikerroste «Round About Christmas» fra 2013, som ble kåret til Årets Juleplate i VG.

Siden den gang har Hilde Louise og hennes eminente Hilde Louise Orchestra årlig turnert rundt omkring i landet med det swingende suksesskonseptet Julejazz. Blant annet er det blitt en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.

— Hilde Louise gjev av hele seg, og har ein mimikk og ei scene-framferd som angar showbiz lang veg. [...] Ho har ei stemme du ikkje vil gå i frå. Avisa Hordaland om Jolajazz

Om Hilde Louise Asbjørnsen

Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun er for tiden aktuell med sin selvskrevne bok og kritikerroste soloshow Stardust, som tar oss tilbake til noen av forrige århundres største musikalske heltinner. Forestillingen gikk i fjor høst sin seiersgang på Oslos teatre, og mottok hele fire terningkast 6. Denne våren er Hilde Louise på Norgesturné med forestillingen.

Hilde Louise mottok i 2016 Komiprisen som «Årets Kvinnelige Scenekomiker» for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. Showet ble spilt i over 2 år på norske scener og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Den ble også oversatt til engelsk og fremført under den internasjonale Fringefestivalen i Edinburgh, hvor den fikk strålende mottakelse.

På musikal-scenen har Hilde Louise gjort store roller som Konferansieren i Cabaret (2017), Roxie Hart i Chicago, Mrs. Adelaide i Guys and Dolls og fått Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater i 2011.

Forspill ca. 1 t før konserten.

Konsertinformasjon

Pris: 0 - 575
Varighet: 1 t, 30 min u/pause
  • Torsdag 21. desember 2023 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika