Frida Ånnevik

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Frida Ånnevik

Ny musikk — ny turné — 2023

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Tretten år etter debuten med «Synlige hjerteslag» i 2010, er det snart ny musikk på vei fra Frida Ånnevik.

Frida har fra første album formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger. Hennes seneste utgivelse Andre sanger som kom i 2019, er et plateprosjekt som ble til over flere år. Der samlet hun sanger som betyr mye for henne, som ble gjendiktet til norsk, fra solide artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

Da alt ble snudd litt på hodet med hjemmekontor i 2020, fant Frida sammen med kollega Chris Holsten og de laget en norsk versjon av verdenshiten If The World Was Ending (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den Hvis verden, og teksten traff en dyp nerve hos publikum i alle aldre der vi satt land og strand rundt med hjemmeundervisning, hjemmekontor, uten klemmer, lite sosial omgang og følte at verden raste litt sammen. Låten ble kåret til Årets låt på Spellemannprisen 2020, og er hittil strømmet mer enn 22 millioner ganger!

Frida har brukt tiden godt til å skrive nye sanger, jobbet i studio det siste året, og i 2023 kommer det ny musikk og det blir turné til høsten. De gleder seg til å reise ut til Norge igjen.

   

Pris: 0 - 450
Varighet: 1 t, 20 min u/pause
  • Torsdag 26. oktober 2023 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika