Fotoutstilling

Fotoutstilling

Tomas Lauvland Pettersen, Bærum Kulturhus' egen fotograf, presenterer foto-høydepunkter fra de siste fem år

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

Vesterålingen Tomas Lauvland Pettersen (49) er kommunikasjonsrådgiver i Bærum Kulturhus. De siste fem årene har han med kamera i hånd dokumentert noen av de mange store øyeblikkene som har spilt seg ut på Bærum Kulturhus’ fem scener.

Bilde av Kari Bremnes

Fra Kari Bremnes’ uforglemmelige konsert i mars 2020, rett før pandemien, til La Veronals triumfferd av en danseforestilling med «Sonoma» i april 2023. Jan Garbarek Group i 2022. Marius Neset med Arild Andersen Group under den første Bærum Jazzfestival. Lucky Chops to maktdemonstrasjoner av noen konserter i 2019 og 2022. Víkingur Ólafssons rørende Ukraina-hyllest i mars 2022. Leif Ove Andsnes’ første konsert etter korona-nedstengningen i 2021. Karin Krogs hjemkomst til sitt eget Bærum i 2022. Bjørn Tomrens hysteriske sprell i Store Sal i fjor vinter. Høydepunktene har vært mange – Tomas har alltid stått klar ved scenekanten for å fange et øyeblikks magi.

Bilde av saksofonist Marius Neset

Når det er hundrevis av arrangementer i løpet av et år, er det ikke lett å framheve høydepunktene. Likevel, bildene som nå henger på veggene på Foajéscenen representerer et fotografisk tverrsnitt av de siste fem årene i Bærum Kulturhus. Uavhengig om det er snakk om dans, klassisk musikk, jazz, barnekultur, pop/rock eller stand-up – det viktigste har vært å fange øyeblikket der utøverne på scenen og publikum i salen forenes i en felles uforglemmelig opplevelse.

I tillegg til å forevige store opplevelser og promotere arrangementer i Bærum Kulturhus, har også Tomas gjort livefoto og video for store norske navn som Madrugada, Ane Brun, KORK, Susanna Wallumrød, Bugge Wesseltoft og Ida Maria.

Følg gjerne Tomas på Instagram for konsertbilder, droneshots, timelapses, kort-dokumentarer, landskapsbilder og portretter: @sterkoder

Gratis
Varighet: 26. august - 22. desember
  • Lørdag 26. august 2023 Kl. 12.00
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika