Foto: Erlend Sæverud

Erlend Skomsvoll Trio

Inn i nytt terreng for en av landets fremste jazzkomponister og arrangører

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Bærum Jazzfestival Program 2023

Fra orkesterformat til triosetting: pianist, komponist og arrangør Erlend Skomsvoll takler det meste. Etter å ha jobbet med store, komplekse arrangementer og komposisjoner for storband og orkestre, vender han nå fokuset innover og går ordentlig i dybden i pianotrioformatet.

Mange kjenner Erlend Skomsvoll som et viktig medlem av band som Come Shine og Trondheim Jazzorkester. Som arrangør er han nærmest genierklært og som pianist har han mange svorne fans. Som arrangør og komponist har han samarbeidet med størrelser som Chick Corea, Pat Metheny, Kaizers Orchestra,Mathias Eick, Marius Neset, Arve Tellefsen, DNBE og KORK.  Han har vunnet Spellemannspriser i jazz og klassisk og ikke minst den høythengende Buddyprisen.

Trommis Knut Aalefjær har begeistret mange i konstellasjoner som Helge Lien Trio, Geir Lysne Listening Ensemble og bandet til Kristin Asbjørnsen. I trioformatet får han virkelig rom til å vise sin evner som en lyttende og reaktiv medmusikant.

For noen kan kanskje kontrabassist Roger Morland være et nytt bekjentskap. For de fleste vil det nok ikke bli siste gang man får gleden av å oppleve en stødig og kreativ bassist som har vist sine evner i samarbeid med sentrale navn som Mathias Eick og Michael Wollny.

Til sammen danner de tre en enhet som skaper mye: vakre melodiske motiver, men også rytmisk utfordrende passasjer. Mye å se fram til i november der altså.

Foodtruck

Sulten under jazzfestivalen?

Vi har leid inn Go`Grilla med sin foodtruck fra torsdag 2. til og med lørdag 5. november. Rett utenfor Kulturhuset. Fra kl. 16 - 23.

Det blir burgere og fries! 

Les mer om Go`Grilla her

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 0 - 350
Varighet: 1 time
  • Torsdag 2. november 2023 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika