Bendik Hofseth med band

Bendik Hofseth med band

Bli med på en reise i Bendik Hofseths musikk og virke.

Sted

Kulturhuset Stabekk Kino

Arrangør

Stabekk JazzClub

Konserten er dessverre avlyst. Alle som har kjøpt billetter blir kontaktet av Bærum Kulturhus om refundering eller bytting av billetter til en annen konsert.

Da Bendik Hofseth reiste til New York i 1987 og tok over jobben som saksofonist for verdenskjente Michael Brecker i "Steps Ahead" ble mange overrasket. En 25 åring fra Lørenskog i jazzhovedstaden New York? I et av verdens mest renommerte jazzband? Sammen med "Steps Ahead" turnerte han fra 1987 verden over flere ganger, og gjør det fortsatt i dag.

Hofseth har gitt ut en rekke album i eget navn, og har igjennom årene mottatt flere priser og utmerkelser for disse. Han har også jobbet som plateprodusent for andre, bl.a. Jan Eggum og Kenneth Sivertsen. I tillegg har han komponert mange bestillingsverk, filmmusikk og etablert en kammermusikkfestival i Fredrikstad.

Bendik Hofseth er i dag en sentral skikkelse i musikkbransjens organisasjonsliv. Han er styreleder i NOPA og by: Larm, samt verdens komponistråd, CIAM, hvor han representerer 2.6 millioner komponister og tekstforfattere verden over. Han var i mange år styreleder i Phonofile. Han er også styremedlem i TONO og NcB. For å nevne noe.

Bendik er også instruktør og lærer. Han er ansatt ved Universitet i Agder der han blant annet er sentral i utarbeidelsen av et nytt studium innen Music Management. Her er han også ansvarlig for konferansen "Challenge of the New".

Velkommen til Bendik Hofseths verden. 

Pris: 0 - 430
Varighet: 1t, 30 min u/pause
  • Torsdag 14. september 2023 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Kulturhuset Stabekk Kino

Gamle Ringeriksvei 5, 1369 Stabekk