Antiwords

Antiwords

Tsjekkiske Spitfire Company er tilbake med denne ikoniske forestillingen om makt og øl. En del av Heddadagene.

Sted

Store Scene

Arrangør

Bærum Kulturhus

Hva skjer når en ølbrygger og en forfulgt politiker, et alter ego av selveste Václav Havel, møtes?

På scenen står en kasse med ekte tsjekkisk øl og to kvinnelige skuespillere med enorme masker. I filmen Audiens hadde ølbryggeren en evne til å drikke ni halvlitere. Vil utøverne i denne forestillingen klare det samme? Vil de ende opp over kanten, og samtidig få frem motivene om fremmedgjøring og ensomhet?

Torsdag kl. 17 inviteres alle til åpen prøve på forestillingen Fatberg av Maja Hannisdal og Naomi Price i Underhuset. Både på torsdag og fredag kl. 18.30 inviteres alle til førsnakk til forestillingen Antiwords i Store Sal. Begge arrangementene er gratis.

 

Masker, musikk og øl

Antiwords er en internasjonalt anerkjent og prisvinnende forestilling basert på Václav Havels verk Audiens og dens legendariske filmatisering. 

Musikken er laget spesielt til denne forestillingen og er komponert av Sivan Eldars.

I 2014 var Antiwords åpningsforestillingen i Underhuset, og vi er stolte av å invitere Spitfire Company tilbake til oss. 

Forestillingen er en del av teaterfestivalen Heddadagene i Oslo i perioden 9.- 18. juni.

Her kan du lese mer om Heddadagene og kjøpe festvalpass

Om Spitfire Company

Spitfire Company er et kunstnerisk ensemble som jobber fysisk, visuelt og med danseteater. De er for tiden en av de mest progressive ensemblene i teater i Tsjekkia. De viktigste og mest karakteristiske aspektene ved ensemblets arbeid er deres leting etter et originalt fysisk språk for hver enkelt forestilling. Les mer.

Om forestillingen

Pris: 0 - 310
Varighet: 1 time u/pause
  • Fredag 16. juni 2023 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt