Story, story, die

Foto: Mats Bäcker

Story, story, die

Sylskarpe dansere på jakt etter anerkjennelse. Av winter guests / Alan Lucien Øyen.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Med syv fantastiske, internasjonale, danserne går Story, story, die rett på sammenhengen mellom løgn og kjærlighet, og alt vi er villige til å gjøre for å bli likt.

En ofte uforskyldt og ubevisst narsissisme blant dagens “Me”-generasjon er tydeligere enn noensinne. 

Vi arrangerer hverdagen vår i et forsøk på å framstå i et bedre lys. Vi lyver om oss selv og iscenesetter livene våre, både når vi møtes i det virkelige liv og via sosiale medier. 

 

"Han har gjort det igjen.

Ja, det er en klisjé, men det er fristende å ty til klisjeer når man har å gjøre med Alan Lucien Øyen. Han bruker dem så effektivt selv, fremfører dem så uhøytidelig og omsorgsfullt at de liksom får tilbake sin opprinnelige mening."

Maren Ørstavik, Aftenposten

Førsnakk med Ulrikke Falch

Før forestillingen snakker skuespiller, forfatter og samfunnsdebattant Ulrikke Falch om temaet i forestillingen, sosiale medier og konsekvensene de har.

Hun er mest kjent fra SKAM på NRK, og har siden suksessen brukt stemmen sin til å løfte temaer som feminisme, kroppspress og psykisk helse.

Førsnakken starter 19.00, 30 min før forestillingen.

Portrett av Ulrikke Falch

Men lykken vi søker er flyktig, og den enes selvrealisering manifesteres i en annens anerkjennelse. Til slutt er vi hverken lykkelige eller ulykkelige, tilfredsstilte, men ikke tilfreds. Den moderne kjærligheten vi søker er ikke betingelsesløs, den er avhengig av suksess, og interessen og responsen fra internett forsvinner raskt ... 


“Please: 

Watch Me, Want Me, Hug Me, Hold Me, Hurt Me, Hate Me, Help Me, Hide Me, Stop Me, Try Me, Trust Me, Kiss Me, Kill Me, Catch Me, Keep Me, Remember Me, Call Me, Find Me, Fuck Me, Follow Me, Fake Me, Like Me, Love Me, Love Me, Love Me, Love Me, Love Me ...”

Foto: Mats Bäcker

Om Alan Lucien Øyen

 

Alan Lucien Øyen er en av Norges mest anerkjente scenekunstnere i dag. Ved siden av sitt arbeid med winter guests har han skapt verk for internasjonale tungvektere som Opéra Paris, og Tanztheater Wuppertal Pina Bausch. 

 

Profilbilde av Alan Lucien Øyen

Foto: Mats Bäcker

Denne forestillingen har Bizzy-pris!

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 0 - 450
Varighet: 1 t, 30 min
  • Torsdag 19. mai 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika