Ole Børud

Ole Børud

Stjernekamp-favoritt og soulfenomen med et drivende godt liveband.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En soulveteran endelig klar for Store Sal: Ole Børud har i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben og leverer musikalske prestasjoner på et skyhøyt nivå. Når han har med seg et særs samspilt og superkompetent band blir resultatet en live-kveld av de sjeldne. 

Hva er det som gjør at folket har trykket Ole Børud og hans versjon av vestkystpop, soul og funk til brystet? Om man ser på bakgrunnen til Ole Børud finner man mye av svaret. Som andre- generasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv, har han vært profesjonell musiker siden han var 16.

Børud har holdt fanen høyt for smakfull soul og vestkystpop, fri for ironisk distanse, i mange år. Nå får han lønn for strevet – mange av oss har fått øynene opp for lekre musikalske detaljer, perfeksjonert vokal og drivende komp.

En kjærlighetens apostel

Legg til at tekstuniverset ligger nærmere sjelen, med personlige betraktninger av både livets utfordringer, menneskehetens håndtering av makt og møte med seg selv i døra, og du får en totalpakke som mange vil elske. Børud er en sann kjærlighetens apostel. Han synger om at verden trenger kjærlighet, den dype kjærligheten som kan endre kurs i menneskers liv. 

Livebandet til Ole Børud er drivende godt, bestående av noen av de beste soulmusikerne landet har fostret. Full blåserekke backet av et solid komp og gitar gir litt av et bakteppe for Børuds perfeksjonerte vokallinjer. 

I februar 2022 er han klar sitt femte soloalbum «Soul Letters» hvor han har gjort en etterlengtet musikalsk dreining mot old school soul – med sterke innslag av rhythm and blues. Her er det mye å glede seg til, både på Spotify så vel som i Store Sal. 

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus

Denne forestillingen har Bizzy-pris!

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 0 - 430
Varighet: 1 t, 30 min u/pause
  • Onsdag 23. mars 2022 Kl. 20.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika