Mezzoforte

Islandske fusion-veteraner endelig klare for Store Sal.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Mesterne av elegant og tidløs fusion – stilsikre og trofaste mot sitt smektende og innbydende lydlandskap.

Mezzoforte har perfeksjonert sitt uttrykk gjennom en 43 år lang karriere som har tatt dem verden rundt. At de nå kommer til Sandvika og vår Store Sal er litt av en höjdare for alle som elsker drivende fusion med lekre melodilinjer, tight samspill og soloer av en annen verden.  

Garden Party

På mange måter var det Mezzoforte som startet det store islandske musikkeksporteventyret. Med storhit’en Garden Party inntok islendingene hitlistene verden over i 1983. I de påfølgende tiårene har de hardtarbeidende musikerne ikke ligget på latsiden: turnéer verden over, globale instrumentalhits og oppbygging av en fanskare som er lojale til et tidløst og lettlikelig uttrykk.

Originalbesetning

Har man vært heldig og fått oppleve islendingene live er de aller fleste enige: dette er rett og slett et utrolig bra liveband. Her er det tett samspill, nydelige sax- og gitarkor, fantastisk elbass-slapping, perfekte key-stabs og et trommegroove som bare går og går.

Når vi nevner at bandet stiller knallsterkt med alle de fire originalmedlemmene blir det bare enda bedre: gled deg til et gjensyn med Fridrik Karlsson, Eythor Gunnarsson, Gulli Briem og Johann Asmundsson. Med seg har de også svenske Jonas Wall på saksofon og islendingen Ari Bragi Karason på trompet.

Fyr opp Garden Pary på Spotify, spill litt luftbass-slapping og gled deg til en kveld i kvalitetsfusionens tegn.

Anbefalt lytting:

Digge groover, estetisk melodiføring og soloer av en annen verden. Å lytte seg gjennom tre tiår med Mezzoforte er en nytelse.

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus
Pris: 0 - 500
Varighet: 2 timer m/pause
  • Torsdag 10. mars 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika