Meute

Foto: Steffi Rettinger

Meute

Korpstechno, akustisk EDM, elektronikablås og deep house fra Youtube-stjernene.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Korpstechno, akustisk EDM, elektronikablås eller deep house brassband Youtube-stjernene i Meute tar klubbmusikken inn i korpset og ut til folket.

Disclosure + Laurent Garnier

Nysgjerrig? Du skal ikke se så lenge for å forstå hvorfor dette klippet har nesten 50 millioner visninger. Beaten er så drivende og blåserekka så rytmisk perfekt at det skal godt gjøres å sitte i ro.

Siden 2015 har technokorpset fra Hamburg turnert i Europa og Nord-Amerika med sin helt egne versjon av techno, EDM, deep house og elektronika. Meute klarer å bevare den maskinaktige beaten som er fundamentet for nesten all klubbmusikk, samtidig som de tilfører et organisk og menneskelig element med blåsere og live-perkusjon. Som om det ikke var nok at ellevemanns-bandet er gode instrumentalister, leverer de også vokalprestasjoner fra øverste hylle.

Fra Konzerthaus til Berghain

Meute har levert legendariske konserter sammen med bl.a. Laurent Garnier og Trentemøller er blodfan. Med sine akustiske geriljagigs der de spontant skaper klubbstemning på gata, har de virkelig klart å ta technoen ut til folk flest. Om det er en pop-up konsert i en park i Berlin eller superspektakulær tak-gig oppå Elbphilharmonie i Hamburg klarer Meute å nå ut til folk. Når basstromma begynner å slå, konfettien fyller lufta og de røde korpsuniformene funkler i strobe-lyset er det tid for fest! Tecnokorpsfest!

Nevn et annet band som har spilt både i Konzerthaus i Wien, Hamburgs opera, på SXSW og Berghain? Det skal godt gjøres å finne et band som appelerer like bredt som Meute er vår påstand.

Legg til at bandet er uttalt pro-LGBT og bidragsytere inn i likestillings-, bistands- og toleransjeprosjekter som Musicians Without Borders og Musik Bewegt og du har en gjeng som er lett å like.

Anbefalt lytting

Deep house brass? Korpstechno? Akustisk EDM? Elektronia spilt på ekte instrumenter? Lytt deg gjennom låter som "You & Me","Hey, Hey" og. "International Dweeb" og la deg overbevise. Meute er rett og slett våre nye favoritter her på bruket.

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus

Denne forestillingen har Bizzy-pris!

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 100 - 585
Varighet: 2 timer u/pause
  • Søndag 23. januar 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika