Flower boy

Foto: Joshua Jacob

Flower boy

Carl Aquilizan i en personlig soloforestilling om kjønnsnormer og identitet.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

Carl har stilt seg spørsmålet:
Ved å se tilbake og utforske mine interesser som barn, og ved å tillate meg selv å være feminin på mine premisser, kan jeg komme nærmere den jeg egentlig er?

I denne urpremieren viser Carl en forestilling som reflekterer hans personlige opplevelser av å fortrenge seg selv og prosessen med å ta tilbake sin identitet.

Bilde fra danseforestillingen Flower boy

Erfaringer om hvordan maskulinitet og femininitet blir ansett i vestlig og asiatisk kultur, dets kjønnsnormer og -idealer, er bakgrunnen for arbeidet med Flower boy.

Forestillingen er et sårbart forsøk på å finne tilbake til sin egen femininitet og identitet, som var fortrengt i oppveksten.

Butoh, japansk danseteater, har inspirert metodene Carl har brukt for å skape en sammensmelting av lys, lyd, scenografi og bevegelse.

Foto: Joshua Jacob & Antero Hein

Om Carl Aquilizan

Carl Aquilizan er en norsk-filippinsk dansekunstner, utdannet ved NSCD i Leeds, England. Et trekk i hans prosjekter er et personlig utgangspunkt, som uttrykkes gjennom et abstrakt, poetisk og ofte forvrengt landskap. Han ønsker å vise personlige refleksjoner rundt kjønn, seksualitet og andre aktuelle samfunnsspørsmål.

Bilde av dansekunstner Carl Aquilizan

Om forestillingen

Denne forestillingen har Bizzy-pris

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 175 - 320
Varighet: 1 time
  • Lørdag 12. mars 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika