deLillos

deLillos

Suser avgårde til Sandvika.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Endelig tilbake hos oss: et av de mest markante band i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Et av de fire store. Kompromissløse i uttrykket og elsket av mange.

En av de fire store

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

I tre tiår har Lars Lillo Stenberg, Lars Fredrik Beckstrøm, Lars Lundevall og Øystein Paasche
levert en jevn strøm av kvalitetsuttrykk både tekstlig, musikalsk og kreativt. Trioen har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.


Hvem har ikke et nært forhold til tidløse låter som Neste sommer, Kokken Tor, Suser avgårde alle mann, Min Beibi Dro Avsted eller Hjernen er alene? Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger: for Neste sommer fikk de Spellemannprisen 1993 i klassen rock og for Sent og tidlig fikk de Spellemannprisen 1995 i klassen gruppe.

30 år på veien


deLillos feiret i 2015 30 årsjubileum som plateartist, med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt albumene “Peiling på seiling”,  “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret», 4 singler på digitale plattformer samlet på 2 vinylsinglene "Se på et tre" og "Yoko" og albumet "Dum som et menenske" som alle har fått gode anmeldelser.

Med et repertoar vi alle kan synge sammen til, en soliditet etter over tre tiår på veien og ustoppelig skapertrang er det et deLillos i storform som kommer til oss i mars.

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus

Denne forestillingen har Bizzy-pris!

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 0 - 450
Varighet: 2 timer uten pause
  • Lørdag 19. mars 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika