Daniel Kvammen

Foto: Simen Skreddernes

Daniel Kvammen

Kom tett på Daniel Kvammen – nær duo-konsert sammen med gitarist John William på Store Scene.

Sted

Store Scene

Arrangør

Bærum Kulturhus

Publikumsfavoritten, fjellmannen, ordkunstneren og melodimesteren kommer tilbake: Daniel Kvammen klar for Store Scene i duo-setting sammen med gitarist John William

2018-konserten med Daniel Kvammen på vår Foajéscene står igjen som et uvanlig godt musikkminne. Nå kommer Geilos store sønn tilbake til oss, litt eldre og visere samtidig som han har vokst som artist og låtskriver.

Daniel Kvammen har for lengst bekreftet sin posisjon som en publikumsfavoritt, solid liveartist og låtskriver med teft for radiohits. Med sine underfundige og superfengende låter satte han Geilo på kartet i en imponerende kombinasjon av bygde-og urbanromantikk. Debuten «Fremad i alle retninga» resulterte i hele tre Spellemann-nominasjoner og siden har det gått oppover. 

Høsten 2021 kom Kvammens godt mottatte album «Guta som gret», en utgivelse som viser nye, ærlige og mer sårbare sider av låtsriveren. Låter som «Me to er ein evighet» med Gabrielle, har blitt til et soundtrack for en tid hvor vi alle har følt oss alene, men som også foreskuer en ny favoritt for tiden vi er sammen igjen.

 

Fra Gaustadtoppen til Rockefeller 

Med radiohits som: «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Einsam i lag» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular er Daniel sin katalog perfekt for både klubb og festival. Sist ut er streamingfavorittene «janteloven» og «Me To Er Ein Evighet» som vi allerede kan høre allsangen av i det fjerne. 

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.

Anbefalt lytting

«Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Einsam i lag» og «Som om himmelen revna». Her får du alle klassikerne til Geilos store sønn på løpende bånd.

Bli vår venn!

Med rabatterte priser og eksklusive førsalg, lønner det seg å bli Venn av Bærum Kulturhus. 

Jublende folk i Store Sal i Bærum Kulturhus
Pris: 0 - 450
Varighet: 1 t, 30 min u/pause
  • Fredag 4. februar 2022 Kl. 20.00
    Forestillingen er spilt