Vintereventyr

Den Norske Ballettskolen i Bærum og orkesteret NOR59 inviterer til juleforestillinger

Sted

Store Sal

Arrangør

Den Norske Ballettskolen AS

Velkommen til juleforestillinger - et vintereventyr!

 

Den Norske Ballettskole Bærum sammen med orkesteret NOR59 byr denne siste helgen i november på tre ulike forestillinger:

«Nøtteknekkeren» en helaftens ballettforestilling med med levende musikk lager den beste  julestemningen.

«En krans av sonetter» av Benjamin Britten - en storslått miniballett. Også denne forestillingen er med levende musikk av orkesteret NOR59. Det blir også danseinnslag av andre barne- og ungdoms -ballettgrupper.

Helgen avrundes med en forestillingen med variasjon av moderne dans, musikaldans og barneballett.

Lørdag 26. november

- Kl. 13.00: «Nøtteknekkeren». En profesjonell og vakker helaftens ballettforestilling med Den Norske Ballettskole Bærum og Den Norske Ballettskole & Akademi til levende musikk med unge musikere fra NOR59.

Alberto Ballester, profesjonell ballettdanser ved Nasjonalballetten,  danser pas de deux med vår elev Sunniva Nesheim Hjelle  i Nøtteknekkeren i Bærum kulturhus 26.-27. november kl 1300 og i utdrag fra Nøtteknekkeren kl 1530, begge forestillingsdagene. Det er en strålende mulighet for et talent ved DNBS&A Masterclass å få danse med en profesjonell partner i løpet av utdannelsen sin! 

⁃ Kl. 15.30: «En krans av sonetter» av Benjamin Britten. En profesjonell og unik miniballett til levende musikk av orkesteret NOR59, og en suite fra Nøtteknekkeren fremført av barne- og ungdomsgrupper i ballett.

Søndag 27.november

- Kl. 13.00: «Nøtteknekkeren». En profesjonell og vakker helaftens ballettforestilling med Den Norske Ballettskole Bærum og Den Norske Ballettskole & Akademi til levende musikk med unge musikere fra NOR59.

⁃ Kl. 15.30: «En krans av sonetter» av Benjamin Britten. En profesjonell og unik miniballett til levende musikk av orkesteret NOR59, og en suite fra Nøtteknekkeren fremført av barne- og ungdomsgrupper i ballett.

⁃ Kl. 17.30: Juleforestilling med varierende innslag av moderne dans, musikal, ballett, barneballett med elever fra Den Norske Ballettskole Bærum og Den Norske Ballettskole & Akademi.

Svetlana Bednenko danser med oss i Bærum kulturhus den 27. november kl 1530 og 1730! Hun har vært solist ved Donetsk State Opera and Ballet Theater, vært Prima Ballerina ved Boris Eifman Ballet Theater, solist ved Mikhailovsky Theater i St Petersburg, og nå ballerina ved Ballet Theatre German Oper am Rhein i Düsseldorf. 

Velkommen til hele familien!

Pris: 0 - 290
Varighet: Ca. 1 time
  • Søndag 27. november 2022 Kl. 17.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika