Sissels jul

Ingen jul uten Sissel!

Sted

Store Sal

Arrangør

Skyskraperartist AS

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg» - Einar Engelstad, Bergens Tidende.


I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med.

Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå. I en årrekke har Sissels Jul vært en stor suksess, og med sitt band i verdensklasse skal hun i år spre julestemning i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland i perioden: 17. november – 19. desember.

Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

Gå ikke glipp av julens flotteste konsertopplevelse!

Pris: 0 - 900
Varighet: 1t, 30 min.
  • Torsdag 17. november 2022 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt
  • Torsdag 17. november 2022 Kl. 20.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika