Prime Time Orchestra 40år

Prime Time Orchestra 40år

på Latinfestival med store gjester

Sted

Store Sal

Arrangør

Sandvika Internasjonale Kulturfestival

Prime Time Orchestra ønsker å gjøre en hyllest til Dizzy med latinamerikanske rytmer og har i Samarbeid med Sandvika Internasjonale Kulturfestival et stort ønske å hente 10 ganger Grammy Award vinner Arturo Sandoal - cubanskfødt trompetist, amerikansk statsborger fra 1998, og nå bosatt i L.A. som solist. I tillegg til Grammy har han mottatt Emmy prisen og 6 ganger Billboard Award vinner.

Dear Diz - Every Day I Think Of You
Sandovals hyllest til Dizzy Gillespie, mentoren og vennen som bokstavelig talt reddet ham og hans familie fra en undertrykkende tilværelse og ga dem en sjanse til et helt nytt og bedre liv. Albumet er en samling klassikere fra Gillespies massive arbeid, hver innrammet i storbandsarrangementer som kaster søkelyset rett på elementene i bebop som understreker så mye av den ikoniske trompetistens arbeid og setter tonen for musikken i sin tid.
Backing Sandoval på prosjektet er et mannskap med jazzartister på topphylle: vibrafonist Gary Burton, Yellowjackets ledersaksofonist Bob Mintzer, organist Joey DeFrancesco, klarinettist Eddie Daniels, saksofonist Ed Calle, trommeslager / co-produsent Gregg Field og flere andre. Med på turen er det et par usannsynlige, men velplasserte overraskelser - skuespillere Andy Garcia på perkusjon og vokalist Manolo Gimenez. Det resulterende settet er, som Field formulerer det, Sandovals "kjærlighetsbrev til en gammel venn."
2013 GRAMMY AWARD - BESTE STOR JAZZ ENSEMBEL

Pris: 685
Varighet: 1 t, 30 min u/pause
  • Torsdag 9. juni 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika