Foto: Johan Palmborg

OpusNytt

Jubileumskonsert med årets kulturprisvinner og Evelyn Jons

Sted

Store Sal

Arrangør

Opus 82

Opus 82 feirer 40 år og inviterer til festaften i Sandvikas storsal, Bærum Kulturhus!

Publikum får høre et variert, og litt annerledes program denne kvelden. Det blir musikk fra film og musikaler i tillegg til sprudlende verk originalskrevet for korps, med den amerikanske musikken i fokus. Bernstein er derfor selvskreven på gjestelista med bl.a. "West Side Story" og "Candide".

I tillegg har Opus har fått med seg den anerkjente svenske sangeren Evelyn Jons, som sammen med korpset og et dyktig band vil levere nydelige, musikalske tolkninger og egenskrevet materiale.

Velkommen til festkonsert og feiring av 40 år med Opus 82!

Opus 82 – hvem er jubilanten?

Opus 82 er et av Norges ledende amatørkorps som kjennetegnes av kammermusikalsk samspill med karakter og gnist. I dag har korpset rundt 40 faste medlemmer og dirigeres av Sverre Olsrud.

I tillegg til å bringe den originale korpsmusikken fram i lyset, er Opus 82 bevisst sin rolle som kulturtilbyder i lokalsamfunnet. Derfor samarbeider de iblant med lokale kor, dansere og solister i tillegg til å ha egne konserter i kommunen. En av Opus sine store samarbeidsprosjekter hvert andre år er oppsetningen av "Nøtteknekkeren" med KGB dans og ballett.

I nå 40 år har de vist stor sjangerbredde og høy kvalitet i sine konsertproduksjoner. Deres interesse for originalskrevet musikk for janitsjarbesetning har gjort dem bemerket med gode plasseringer i konkurranser de siste årene, seneste en 4. plass i elitedivisjon NM janitsjar.

Evelyn Jons

Evelyn Jons er en artist fra Gøteborg som har hele Skandinavia som sitt arbeidsfelt. Hun synger med store orkestre i konserthus, spiller forestillinger, musikaler og skaper egen musikk. Hun er også kjent for sin fargesterke og underholdende fremtoning og evne til å skape god kontakt med publikum.

 

Pris: 0 - 320
Varighet: 2 t, 15 min m/pause
  • Lørdag 19. november 2022 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika