Kornstad & Reza

Et intimt mestermøte «hjemme hos» Høvding Ludvig i Drageslottet, Villa Fagerheim.  

Sted

Villa Fagerheim, Granallen 6, 1363 Høvik

Arrangør

Bærum Kulturhus

Gjør klart for et stjernemøte av de sjeldne når to sjangerfrie musikere skal krysse toner: Håkon Kornstad og Reza Aghamir.

Et musikalsk unikum

Når Håkon Kornstad inntar scenen, er man som publikum til stede med alle sanser, omringet av en musikalitet som treffer alle nerver, en kvalitet som sitter igjen som et minne for livet. Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med. Som operasanger har han den samme evnen til å gjøre frisk eksperimentering kjent og varig. Når han spiller solo live kombinerer han begge sjangrene. Caruso møter Coltrane. Björling møter Garbarek.  

Reza Aghamir er sjelden vare – en musiker, dirigent, komponist og arrangør i egen klasse. Aghamir har blant annet rekomponert Ja, vi elsker, gitt ut hiphop-album og, ikke minst, den rørende bra platen Grieg Unheard. Han var i sin tid med på å starte det prisvinnende mannskoret Gli Scapoli, kjent for å «synge Verdi med en røyk i den ene hånda og en øl i den andre». Reza dirigerer kor og er et unikum på piano, der han improviserer rundt klassiske verk som om han hadde skrevet dem selv.  

En intimkonsert av de sjeldne

Når disse to møtes skapes noe helt spesielt. To sjangerfrie utøvere som verdsetter det å bryte med konvensjoner og stilmessige båser. En intimkonsert av de helt sjeldne.

Og så settingen for konserten, da: Drageslottet Fagerheim. Denne ærverdige tømmervillaen i dragestil på Høvik skaper en helt spesiell ramme for konserten. Når høvdingen sjøl, Ludvig Gundersen ønsker publikum velkommen, settes stemningen innenfor de solide tømmerveggene. Denne konserten blir i et privat hjem som åpner stua for publikum. Adressen til hvilken stue man skal til får publikummerne når konserten nærmer seg. Det blir et oppmøtested hvor man møter alle som skal være med på konsert og en guide som følger publikum til riktig stue.  

Det er begrenset med plasser på denne eksklusive konserten – her bør man være raskt ute for å sikre seg billett til noe helt spesielt.  

-

Adresse Villa Fagerheim/Drageslottet: Granalleen 6, 1363 Høvik.

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 350
Varighet: 2 timer u/pause
  • Fredag 16. september 2022 Kl. 19.00
    Forestillingen er spilt