Jazznytt 18

Kvalitetstid fylt med jazz og gode historier ledet av Audun Vinger på Folkebadet. Kveldens gjest: John Surman.

Sted

Folkebadet

Arrangør

Folkebadet Sandvika

Audun Vinger, velkjent musikkskribent fra Jazznytts og Dagens Næringslivs spalter, gir publikum et perfekt pusterom i et hektisk festivalprogram. Salongklubben Jazznytt 18Folkebadet byr på live intervjuer på scenen, musikkinnslag, lun stemning og mye god historiefortelling.  

God historiefortelling blir det garantert når kveldens gjest, John Surman, setter seg ned i godstolen på scenen. 

Bekkestua bor en av den moderne jazzens fremste innovatører. Møt den britiske saksofonisten og bærumsingen John Surman i en hyggelig samtale om oppvekst i Plymouth, avantgarde-jazz med The Trio, solokarriere på ECM, elektroniske eventyr, og et langt samliv og musikalsk samarbeid med Karin Krog. Og kanskje litt fotball.

Jazznytt kan spore sin historie tilbake til 60-tallet. Vinger trekker linjer tilbake til den tid samtidig som han viser at han har full kontroll på samtiden og gir oss også en pekepinn på hva vi har i vente i årene som kommer. Her blir det gode samtaler med utøvere, anekdoter du kommer til å gjenfortelle på neste fest, klassiske røverhistorier, undring om fremtiden og velvalgte spor fra Vingers omfangsrike platesamling.   

Når Vinger legger den første vinyl-skiva på Pioneeren i DJ-settet sitt, kan du føle det langt inn i sjela: dette blir en bra kveld.  

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 70
Varighet: ca. 1 time
  • Lørdag 17. september 2022 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt