Ghost-Note

Det elleville stjernelaget i Ghost-Note gir deg selveste framtidsfunken

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Anført av to helt eksepsjonelle trommiser, Snarky Puppy-veteranene Robert "Sput" Searight og Nate Werth, kjører Ghost-Note i gang et ustoppelig rytme-tog. En veritabel eksplosjon av digge grooves, bakpårytmikk og coolness fremført av et samspilt superband som også har spilt med storheter som Prince, Snoop Dogg, Erykah Badu, Herbie Hancock, Kendrick Lamar, Marcus Miller, Toto, Justin Timberlake og mange, mange flere.

Futuristisk funk

Robert "Sput" Searight og Nate Werth pusher ut låt etter låt der de jakter på den hellige gral: den futuristiske funken. Der de står på skuldrene til James Brown og Sly & The Family Stone, mikser de framtidsfunken med like deler afrobeat, hip-hop, psychedelia og verdensmusikk.

Og la det være helt klar: her er det rytmene som står i fokus. Uimotståelige, hardtslående, softe, frampå, bakpå, tighte og løsslupne rytme-jams som får deg til å vagge i takt med Sput og Werths trommestikker.

Fra Prince til Snoop Dogg og Toto

Hva er vel mer digg enn å høre seks samspilte musikere legge lag på lag med rytmer – sikre på seg selv og samspillet dem imellom?

Og for et stjernelag av noen musikere som lager denne framtidsfunkfesten, da: Sylvester Onyejiaka (Prince/Quantic) og Jonathan Mones, (Funky Knuckles + RC and the Gritz) som begge trakterer fløyter og saksofoner. Justin Jay Mack McKinney (bass) og Peter Knudsen (gitar) sørger for at strengeinstrumentene er i de beste hender. 

Denne novemberkvelden blir spesiell – vi føler det på oss. Her kan det være lurt å sikre seg billett tidlig. Du vil vel ikke gå glipp av selveste framtidsfunken, vel?

Konsertinformasjon

Denne forestillingen har Bizzypris.

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 0 - 450
Varighet: 2 timer u/pause
  • Fredag 4. november 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika