JazzNach: Bushman’s Revenge

JazzNach: Bushman’s Revenge

Powertrio Bushman’s Revenge avslutter Bærum Jazzfestivals lørdag på Folkebadet.

Sted

Folkebadet

Arrangør

Folkebadet Sandvika

Jazznachspiel med volumet på max når Bushman’s Revenge skrur opp temperaturen og gir deg the missing link mellom John Coltrane og Pixies.

Med en bredbent positur der ene beinet står i rocken og den andre i jazzen står Bushman’s Revenge støtt som ett av landets mest hardtslående og interessante band. Hvem andre enn Bushman’s Revenge kan klare, i en og samme låt, å spille ut referanser til Black Sabbath, Jimi Hendrix, Ornette Coleman og Albert Ayler? Og få det til å høres så fett ut? Nei, Bushman’s Revenge spiller i enn helt annen liga enn de fleste andre band.

These go to Eleven

Selv om forsterkeren er skrudd opp til 11 og gitaristføttene danser sin energiske dans på fuzz-pedalene, er det fremdeles mye rom til improvisasjon og utforskning. For å si det sånn: du kan virkelig høre at Gard Nilssen, Rune Nergaard og Even Helte Hermansen har spilt sammen i mer enn 16 år. De tre er trygge på seg selv og uttrykket de har skapt – her gis det rom slik at bandkameraten kan få ut akkurat det riffet eller den rytmefiguren han har i hodet.

En dose Ornette Coleman, litt The Pixies, noen Sabbath-aktige riff eller full Sun Ra-utblåsning. Bushman’s Revenge gir deg tidenes jazznachspiel på Folkebadet!

Konsertinformasjon

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 280
Varighet: 3 timer
  • Lørdag 17. september 2022 Kl. 23.00
    Forestillingen er spilt