Foto: Anniken Askeland

Bowie & Berlin

Håvard Bakke og The Goon Squad gir deg det beste fra David Bowies fruktbare Berlin-periode.

Sted

Store Sal

Arrangør

Masterplan A/S

David Bowie var en utøver som gikk gjennom mange hamskifter i løpet av en lang karriere. Bowies Berlin-periode på slutten av 70-tallet står igjen som en av hans mest helstøpte. Nå gir vokalist Håvard Bakke og bandet The Goon Squad deg de mest tidløse låtene fra Bowies Berlin-trilogi.

I 1976 flyttet David Bowie og Iggy Pop fra Los Angeles til Berlin med ønske om et markant miljøskifte, samt å bremse et stadig mer eskalerende narkotika-misbruk. Sett i ettertid hadde nye impulser og en relativt anonym tilværelse en positiv innvirkning på dem begge. Duoen samarbeidet på to album for Iggy, mens Bowie hentet inn produsentene Brian Eno og Tony Visconti og begynte arbeidet på det som senere skulle bli kjent som Berlin-trilogien.  Albumene Low (1977), Heroes (1977) og Lodger (1979) står som solide pillarer i David Bowies diskografi.

Trilogien som Bowie selv kalte sitt DNA, har i tiårene etter fått status som usedvanlig viktige plater som har inspirert en hel generasjon musikere.

Denne kvelden får publikum utvalgte utdrag fra alle tre albumene i trilogien, før Bakke og The Goon Squad runder av med noen andre godbiter fra David Bowies rikholdige katalog.

Konsertinfo

Pris: 0 - 485
Varighet: 2 timer u/pause
  • Fredag 14. oktober 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika