Billy Elliot

Billy Elliot

The Musical

Sted

Sandvika Teater

Arrangør

Koffers Produksjoner

Endelig kommer den verdenskjente musikalen til Sandvika Teater! Billy Elliot er en vakker musikal basert på drømmen om å realisere sitt naturtalent.

Billy vokser opp under svært karrige forhold i Englands gruvedriftssamfunn. Lokalmiljøet er under et kolossalt press for å effektivisere driften i gruven. Finansielle problemer preger både offentlig og privat økonomi, sjargongen er hard og menneskene som lever der er desillusjonerte. Under disse marginale forholdene starter Billy sin lange og kronglete vei mot å realisere sitt unike dansetalent.

Billy blir møtt med lite forståelse fra sine nærmeste. Hans mor er død, hans far og eldre bror er arbeidsledige og hans bestemor er dement. Ingen av dem har hverken forståelse eller respekt for Billys ønske om å danse. Vi følger Billy og hans familie sin kamp mot indre og ytre utfordringer. Gjennom hardt arbeid overlever familien drømmen, men ikke uten dramatiske prosesser.

Rollen som Billy Elliot spilles av Peter Andreas Hjellnes Moseng og Teodor Barsnes-Simonsen, som begge allerede har lang erfaring fra profesjonelle oppsetninger på Oslos store teatre.Amatørrettighetene til Billy Elliot er nettopp blitt tilgjengelig i Norge – via Music Theatre International: Europe

Velkommen til en musikal stappfull av følelser som du sent vil glemme!

Det er 45 aktører på scenen med voksne og to lag barn som spiller annenhver forestilling.

Medvirkende:

Regi: Håvard Eikeseth;

Koreografi: Gry Spone, Sindre Høyang & Håkon Sigernes

Musikalsk ansvarlig: Kristoffer Solberg

Solistarbeid: Trine Bariås

Oversettelse: Magnus Landaas Skjervold

Tilretteleggelse av manus for Koffers Produksjoner: Håvard Eikeseth

Pris: 0 - 400
Varighet: 2 t, 40 min m/pause
  • Søndag 12. juni 2022 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt

Sandvika Teater

Kinoveien 2
1337 Sandvika