JazzNach: Baksaas + Høyer

Jazznachspiel på Folkebadet med Baksaas + Høyer avslutter fredagsøkten under Bærum jazzfestival.

Sted

Folkebadet

Arrangør

Folkebadet Sandvika

Ingen grunn til å gå hjem og legge seg når trampeklappen gir seg i Bærum Kulturhus’ Store Sal. På Folkebadet lever Bærum jazzfestival ut i de sene timer. Genuin svett klubbfeeling blir det når Baksaas + Høyer entrer scenen for å kjøre i gang JazzNach.  

Ingen festival uten en ordentlig klubbscene: JazzNach på Folkebadet er nettopp det. Her kommer vi enda tettere på artistene. Denne kvelden kommer vi tett på Baksaas + Høyer – en duo med to ganske så ulike artister – en slampoet og en techno-DJ. Sammen utgjør Fredrik Høyer og Bendik Baksaas et band som utfordrer grenser og sjangere.  

Eksplosive liveshows

Deres organiske fremstilling av rap, spoken word, house og techno har eksplodert hjerner rundt i Norge det siste året. Med sine eksplosive liveshows, har de tiltrukket seg fans i alle aldre. I vår slapp de et nytt album, «hortensia! lenge sia» – en rå hyllest til vennskapet og et manifest for kjærligheten.  

Fredrik Høyer er en spoken word-artist som også har blitt kjent som fremadstormende dramatiker og skuespiller, deriblant skuespillet «Jordopphimlesang» på Nationaltheatret og den svenske storfilmen «Utvandrarna» av Erik Poppe. På hortensia! lenge sia! viser han seg også som en av landets mest originale og teknisk virtuose rappere.  

Bendik Baksaas er en av Norges mest karaktersterke elektroniske musikere. Med minimalisme, modulærsynth, trommemaskin og sampler har han utviklet en spillestil preget av lekenhet og presisjon. I 2018 mottok han Osloprisen for Årets album med plata «Duets».

Festivalpass Bærum Jazzfestival

Dagspass gir deg mest for penga! 

Du kjøper dagspass per dag, og egne billetter hentes ut for hvert arrangement.

Velkommen til jazzfest!

Jazzsaksofonist Marius Neset
Pris: 280
Varighet: 3 timer
  • Fredag 16. september 2022 Kl. 23.00
    Forestillingen er spilt