Anna Kavalerova

Anna Kavalerova

Pianist Anna Kavalerova briljerer når Schubert, Tsjaikovski og Prokofjev fremføres.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Russisk-fødte, nå Europa-baserte Anna Kavalerova har virkelig etablert seg som en pianist av stort internasjonalt format – en utøver som utstråler raffinement, klokskap og en evne til å mestre et stort spenn av uttrykk. Et godt eksempel: lytt til hennes innspilling av Schumanns Symfoniske etyder og Rachmaninoffs Variasjoner over et tema av Corelli. Her briljerer hun ved tangentene, viser modenhet i fremføringen og demonstrerer en imponerende tonal palett. Bunnsolid og henførende, rett og slett. 

Schubert, Tsjaikovski og Prokofjev  

Denne onsdagskvelden i oktober får publikum oppleve Kavalerova tolke et konsertprogram med nøye utvalgte verk av Schubert, Tsjaikovski og Prokofjev – et program som virkelig får frem det beste i henne som utøver. 

Som solist og i kammersettinger har Kavalerova gjort konserter i en rekke europeiske land, Israel, Russland, Kina og Japan. Hun har også gjort seg bemerket på festivaler som Aurora Chamber Music Festival i Sverige, Grieg-Tchaikovsky Festival i Russland, Finlands Suolahti-festival og Kol HaMusica Chamber Music Festival i Israel. Som solist har hun også samarbeidet med orkestre som Kaunas Symphony Orchestra i Litauen og de israelske institusjonene Rishon Le-TzionSymphony Orchestra, Jerusalem Camerata og Haifa Symphony Orchestra

Og hvis du lurer: ja, Kavalerova har markert seg i sosiale medier som en klar motstander av russisk krigføring i Ukraina.

Konsertinformasjon

Pris: 0 - 410
Varighet: 2 timer m/pause
  • Onsdag 19. oktober 2022 Kl. 19.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika