Adventsjazz

Adventsjazz

20-års jubileum!

Sted

Kulturhuset Stabekk Kino

Arrangør

Kulturhuset Stabekk Kino

I tradisjon tro inviterer Kulturhuset Stabekk Kino for 18 gang til adventsjazz den første søndagen i advent. Glem julestresset, og nyt fantastiske toner av Asmundsen & Co, og solist Julie Kleive.

Julie Kleive
Julie Kleive er en norsk sanger og låtskriver som har beveget seg gjennom store deler av norsk musikkliv de seneste årene. Hennes virke er sjangeroverskridende, da uttrykket først og fremst ligger i formidlingen. I 2012 mottok hun Bærum kommunes kulturstipend for videre kunstnerisk utvikling, og i 2013 Budstikkas stipend for unge kunstnere.Julie Kleive er aktiv i flere prosjekter, og mange av hennes samarbeid har ledet til plateutgivelser og konsertvikrsomhet i inn-og utland med blant annet Shimmering, Synne Sanden, Oslo Kammerkor, Jenny Augusta og Runar Anderesen. I duoprosjektet sitt, «Olaf og Julie» har Kleive fått fremføre låtene sine for publikum på små og større scener, blant annet som support for Lillebjørn Nilsen og Ole Paus.

Tine Asmundsen
Instrumental og faglærer utdannelse fra Østlandets Musikk Konservatorium. Master i utøvende musikk fra University of Wisconsin Madison USA med Richard Davis som hovedlærer. Har spilt med bla. Girl Talk, Lonely Woman, Einar Iversen og Harmonius Wail. Spiller med bla. Asmundsen & Co, Radius og Krupka Trio. Tine Asmundsen har egen label, Hazeljazz som har 11 utgivelser, men er nå på Losen Records.

Pris: 305
Varighet: 150 min. m/pause
  • Søndag 28. november 2021 Kl. 18.00
    Forestillingen er spilt

Kulturhuset Stabekk Kino

Gamle Ringeriksvei 5, 1369 Stabekk