Tøyser jula inn

Tøyser jula inn

Sted

Store Sal

Arrangør

Seriøst Firma AS

Et latterlig & musikalsk juleshow med Jonas Rønning, Paul Håvard Østby, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud.

Medvirkende:

Jonas Rønning

Leken hønefossing. Ettertraktet komiker med fantastiske parodier og figurer. Hjernen bak Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Nominert til komiprisen. Jonas er en av Norges morsomste menn. 

Paul Håvard Østby

Genial totning. Hjernen bak Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Har skapt noen legendariske figurer, for eksempel Håkon Skaug. Nominert til komiprisen. Paul er en av Norges morsomste menn. 

Jan Martin Johnsen

Sjarmerende trønder. Svært dyktig skuespiller som spiller hovedrolle etter hovedrolle. Kritikerrost innsats i «Så som i himmelen» og «Optimist». Vinner av Komiprisen. Jan Martin er en av Norges morsomste menn. 

Torbjørn Dyrud

Dyktig kapping.  Musikalsk geni som har gitt ut flere album. Nesten like artig som han er flink på tangentene. Nominert til Grammy. Torbjørn er en av Norges dyktigste pianister.

 

I 2018 så mer enn 16.000 Tøyser Jula Inn. Nå skal gjengen nok en gang turnere rundt på Østlandet. Med seg i kofferten har de et splitter nytt og usedvanlig artig juleshow med parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo. 

Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!

https://www.toyserjulainn.no

https://www.facebook.com/T%C3%B8yser-Jula-Inn-1814478575299636/


Pris: 485
Varighet: 80 min u/pause
  • Onsdag 9. desember 2020 Kl. 18.30
    Forestillingen er spilt

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika