Konsert på skjermen istedenfor kulturhus-scenen

Da den årlige konserten i Bærum Kulturhus ble avlyst for Rud-elevene, måtte de tenke nytt. Nå skal den strømmes digitalt, skriver Budstikka 18. des.

Vanligvis i desember hadde musikk, dans og drama-elevene fra Rud videregående skole inntatt kulturhuset i Sandvika. Men på grunn av korona-nedstengningen, måtte de tenke annerledes. 

Løsningen ble å leie inn et profesjonelt firma for å gjøre opptak av forestillingen, som skal strømmes på nett for alle som vil se. 

...

Entusiasmen er tilbake

Jan Roger Øren er avdelingsleder for musikk, dans og dramalinjen på skolen. Han er mest fornøyd med én ting – å se gleden og entusiasmen hos elevene igjen. 

– Vi har hatt noen konserter for oss selv i høst, men dette er helt annerledes, og det merkes på engasjementet, forteller Øren. 

Han og rektor Geir Lindblad fikk beskjeden om at den fysiske konserten i Bærum Kulturhus ble avlyst for tre-fire uker siden. Da måtte de hive seg rundt for å se etter alternative løsninger, og endte da opp med å strømme – med god hjelp fra profesjonelle fagfolk. 

...

Les hele artikkelen i Budstikka.

Foto: Knut Bjerke.