Nye stemmer og talentarbeid

NSP 2

NSP 2 er et kunstnerisk veilednings- og kompetanseutviklingsprogram med formål om å tilby unge, nyutdannede talenter innen samtidsdans kunstnerisk egenutvikling og en bredere kompetanse innen feltet. NSP 2 inkluderer et mentorprogram med teknisk, koreografisk og scenisk talentutvikling på svært høyt nivå.

Dans Sørøst-Norge samarbeider med NSP 2 i co-produksjoner og kompetanseutviklingsprogrammet.

Les mer om NSP 2 her.

 

DanseFOT

DanseFOT er et talentutviklingsprogram innen dans på ungdoms- og videregående skolenivå for elever i Viken fylkeskommune, og er ledet av Bærum kulturskole. Nagelhus Schia Productions har siden 2018 samarbeidet med DanseFOT gjennom en årlig forestillingsproduksjon, og tilbudt workshop og mentorarbeid til de unge dansetalentene.

Hver august premierer DanseFOT en ny forestilling i Bærum Kulturhus. 

Les mer om DanseFOT her.

 

Kreativ Lab

Sammen med CODA Oslo International Dance Festival ønsker vi å utvikle koreografi som faglig disiplin i Norge. I dette to-årige prosjektet støttes unge koreografer med kompetanse og nettverk.
Den anerkjente engelske koreografen Fin Walker er mentor for deltagerne.

Les mer om Kreativ Lab her.


Deltakere 2020-2021:

Carl Andre Johansson, Judith Arupa, Live Skullerud, Marie Rechsteiner, Martijn Joling, Roskva Yasmin Andersen, Thomas Voll


Diverse Nordic Voices

CODA Oslo International Dance Festival har initiert dette prosjektet som jobber med å øke mangfoldet av kunstneriske stemmer innenfor dans, spesifikt kunstnere med varierende fysisk utgangspunkt, bakgrunn og erfaring.

Les mer om Diverse Nordic Voices her.