Smak av Vin, vilt og ville vekster

Er du klar for høstens store smaksopplevelse fra den norske naturen?

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Vår egen fantastiske kokk og sommelier, Kjell-Tore Senkpiel, overgår sin legendariske franske gourmetmiddag med å ta den helt ut. Bare les menyen:

Røye, steinsopp, rype, hjort og multer, med viner fra Burgund, Barolo og Bordeaux.

Foto: Diverse

En full femretters feiring av Norges lange tradisjon innen jakt og sanking. Denne kvelden nyter vi høstens matfat og de beste råvarer og kokketradisjoner vi har i landet. Det her vil du faktisk ikke gå glipp av.

Velkommen skal du være!

Om Kjell-Tore Senkpiel

Vår egen kjøkkensjef, Kjell-Tore Senkpiel er ansvarlig for den populære Smak-serien her i Bærum Kulturhus.

Han er utdannet kokk og sommelier med lang erfaring fra ulike restauranter og spisesteder i hovedstadsregionen.

Kokk og sommelier Kjell-Tore Senkpiel

Informasjon

Pris: 920 - 1305
Varighet: 3 timer u/pause
  • Fredag 29. oktober 2021 Kl. 19.30
    Utsolgt
  • Lørdag 30. oktober 2021 Kl. 19.30
    Utsolgt

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika