Smak av Skalldyr

Smak av Skalldyr

Vinteren er utvilsomt sesongen for en to-dagers skalldyrfest.

Sted

Foajéscenen

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Skalldyr gjør seg aller best om vinteren. Vannet er friskt og kaldt, noe som gjør skalldyrene «fastere i fisken». Dette utnytter vi og feirer to kvelder på rad.

Vi gjentar derfor suksessen fra 2019, hvor det var stappfullt rundt bordene, med en tradisjonell skalldyr-plateu fylt av havets delikatesser.
Og et festmåltid av dette kaliberet skal selvfølgelig ikke serveres uten de beste vinene for havets delikatesser.

Har du to vennegjenger? Ja, da sees vi to kvelder på rad.

Velkommen!

Om Kjell-Tore Senkpiel

Vår egen kjøkkensjef, Kjell-Tore Senkpiel er ansvarlig for den populære Smak-serien her i Bærum Kulturhus.
Han er utdannet kokk og sommelier med lang erfaring fra ulike restauranter og spisesteder i hovedstadsregionen, og har det daglige ansvar for kjøkkenet her på huset.

Bilde av kokk og sommelier Kjell-Tore Senkpiel
Pris: 920 - 1300
Varighet: 2 t, 30 min

Foajéscenen

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Smak av Skalldyr
10. FEBRUAR kl 19.30 + 1 til
920 - 1300 Kr