Smak av Nytt norsk øl

Gamle tradisjoner gjør det norske ølet mer spennende enn noen gang før.

Foajéscenen

Bærum Kulturhus

En del av serien

Smak

Flere og flere norske ølprodusenter går nå over til å modne ølet på eikefat. Bort med metall, fram med komplekse smaker og masse variasjon fra gamle vin- og bourbonfat.

Sommelier og ølanmelder Trine Wiik-Lehmann tar med seg seks eksklusive øltyper. Tre surøl og tre mørke som sammen passer til et helt koldtbord av ulike matretter.

Men siden dette er eksklusiv bestillingsvare kan vi ikke si hva som serveres enda. Med andre ord – dette blir en spennende smaking der du får være med å bedømme det «nye» norske ølet.

Velkommen!

Trine Wiik-Lehmann

Trine har ølkelnerutdanning fra Beverage Academy, sommelierutdannelse og driver det kjente «Verden i glasset.»

Til daglig er hun øl-, vin- og brennevinsanmelder i Dagens Næringsliv, og har en kunnskap til å fortelle om ølene som få andre.

bilde av ølsommelier Trine Wiik-Lehmann
Øltønner til lagring