Sandvika Storband 50 år

Møte med Øyvind Brække, trombonist, komponist og arrangør.

Foajéscenen

Bærum Kulturhus

Til denne matinékonserten har Sandvika Storband i sitt jubileumsår fått med seg Øyvind Brække som trombonesolist, komponist og arrangør.

I 2009-2011 gjorde Øyvind Brække flere konserter og CD-innspillingen ”A Novel Approach” (2011) med Sandvika Storband hvor Mathias Eick og Jacob Young var komponister og medsolister. Brække var ansvarlig for samtlige arrangementer på utgivelsen.

Det blir et gjenhør med deler materialet fra "A Novel Approach". I tillegg vil de fremføre utvalgte låter fra hans prosjekt ”Norsk På Norsk”, der han har arrangert kjente og kjære norske melodier for storband, samt musikk fra Sandvika Storbands utgivelse ”Lining Up” (1999).

Konserten ledes av Eckhard Baur.

Den planlagte konserten med engelske Mark Nightingale er dessverre utsatt iht. reiserestriksjonene Covid-19 pandemien medfører.

Pris: 140 - 200
  • Lørdag 10. oktober 2020 Kl. 14.00