Foto: Anne-Sylvie Bonnet

Realness

Urpremieren på Nagelhus Schia Productions første strømmeforestilling.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

En del av serien

Dans

For første gang strømmer Nagelhus Schia Productions en hel forestilling. I samarbeid med filmselskapet M12 brukes avansert kamerautstyr i stor stil for å skape et levende og kunstnerisk interessant møte mellom scene og film.

Gå til strømmeplatform her.

Foto: Anne-Sylvie Bonnet

Realness er en sarkastisk parodi av den internasjonalt anerkjente koreografen Daniel Proietto, som leker med konseptet for reality-TV, og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer og moralske forfall.

En mørk komedie som tar opp rasisme, mobbing, overgrep, maktmisbruk og manipulasjon. Proietto ønsker å øke bevisstheten rundt disse aktuelle temaene og deres plass i underholdningsindustrien i dag.

Bilde fra Realness av NSP

Sammen med Guro Nagelhus Schia spiller Daniel Proietto selv mot danserne i Realness. De portretterer henholdsvis The Producer og Camp Maestro, to manipulerende personer som ikke legger noe imellom for å øke seertallet til TV-showet sitt. Slik viser de hvor kynisk denne bransjen kan være.

Dansere fra Realness av NSP

Stykket bruker elementer fra dans, drama, komedie og film. The dyktige danserne fra NSP 2 spiller på et bredt register av bevegelseskvalitet, uttrykk, følelser og personligheter i sin fremstilling av syv fargerike deltakere, også kalt The Wannabes.
Vi får i tillegg se flere profilerte scenekunstnere som Niklas Gundersen, Silya Nymoen, Mimi Divine, Vebjørn Sundby og Alan Lucien Øyen i gjesteroller.

Foto: Erika Hebbert

Pris: 120

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Realness
26. juni Kl. 19.30 +2 , 1 time
120 Kr