Lucky Chops

Publikumsfavoritter tilbake til Bærum Kulturhus – ellevill brassbonanza i Store Sal.

Sted

Store Sal

Arrangør

Bærum Kulturhus

Youtube-stjerner, messing-fornyere, livefavoritter som har kommet langt etter at karrieren ble kickstartet nede i New York-subwayen. Endelig tilbake i Bærum Kulturhus etter en legendarisk konsert høsten 2019.

Lucky Chops er mye, men mest av alt er de et heidundrandes liveband. Her møter vi et brassband som er varmblodig, funky og ekstrovert så det holder.

Virale stjerner

Sjekk gjerne ut noen av Youtube-videoene fra NYC-undergrunnen – man skjønner kjapt hvorfor disse klippene har millioner av visninger. De superenergiske New Yorkerne har så definitivt knekket koden og nå skal endelig Sandvikapublikummet få oppleve hvorfor så mange har trykket dem til sitt bryst.

Hvem passer så Lucky Chops for? Alle, mener både vi og bandet. Lucky Chops klarer kunststykket å nå ut til nær sagt alle med et minimum av rykninger i rytmefoten og sansen for messingblås. Her er dansbare groover, nynnbare melodilinjer og et rytmefundament som inviterer til å la seg rive med.

Tilbake i Store Sal

Nå skal endelig Sandvikapublikummet få gjenoppleve magien fra bandets 2019-konsert i Bærum Kulturhus. Foran et bergtatt publikum leverte bandet den gang en konsert det går gjetord om. Store og små danset mellom benkeradene og krampeklappen ville ingen ende ta etter mange ekstranumre. Er det rart vi gleder oss?

Etterhvert er det mange som har fått opp øynene for de utadvendte og likandes gutta – Lucky Chops' turneplan dekker store deler av verden. Ganske så bra for et brassband. Men så er da heller ikke Lucky Chops hvilken som helst messingensemble – ti år med intenst samspill, fra gata i New York til store konsertlokaler verden over har skapt et brassband som for lengst har brutt ned alle konvensjoner og forutinntatte holdninger. Søk opp en Youtube-video, sett av et minutt eller to på Spotify – vi lover at rytmefoten ikke kommer til å holde seg i ro.

Et av 2022-høstens livehøydepunkter dette her altså; brassbonanza med noe det aller beste NYC-subwayen har fostret.

 

Livebilder fra 2019-konserten i Bærum Kulturhus

Foto: Tomas Lauvland Pettersen

Lucky Chops VIP event

Under bandets NEW DAY, NEW TOUR-turné i Europa kan fans komme tettere på bandet enn noen gang før.

Nå tilbyr bandet VIP-adgang (mot et lite tillegg) der man får en eksklusiv opptreden før selve konserten, får høre gode historier, kan stille spørsmål og få svar, ta bilder og få autografer og få eksklusiv merch ingen andre får tilgang på.

Kjøp billetter til VIP-eventet her. 

Konsertinfo

Denne forestillingen har Bizzy-pris!

Bizzy er en egen app for de mellom 13-21 år i Viken som gir rabatterte priser på utvalgte kulturarrangementer i fylket. For å få tilgang til våre arrangementer med Bizzy-pris, må du gå inn via appen. Last ned Bizzy her.

Pris: 0 - 450
Varighet: 1 t, 30 min u/pause

Store Sal

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Lucky Chops
6. NOVEMBER kl 19.30
0 - 450 Kr