Foto: Charlotte Brænna

Ida Holten Worsøe

Hjerter & Gift – teaterkonsert med tekster av Bertolt Brecht og musikalske perler av Weill, Eisler, m.fl. Musikere: Kalle Moberg og Per Zanussi.

Sted

Underhuset

Arrangør

Bærum Kulturhus

Det blir en kabaret-kveld i Brecht, Weill og Eislers ånd når Ida Holten Worsøe sammen med Kalle Moberg og Per Zanussi inviterer til teaterkonsert. 

Med tekster av Bertolt Brecht, musikalske perler fra Kurt Weill og Hanns Eisler og Ida Holten Worsøes forfriskende og vitale fremføringer, blir det litt av et møte med etterkrigstidens kabaretmusikk denne septemberkvelden. 

Worsøe, som virkelig har etablert seg som en av våre mest spennende vokalister de siste årene, skinner i samspillet med Kalle Moberg, en av våre aller beste trekkspillere, og superbassist Per Zanussi. Dette trioformatet har de dyktige utøverne finslipt og raffinert det siste året – her har de virkelig kommet fram til et helstøpt og fengslende utrykk. 

Teaterkonserten Hjerter & Gift er som en novellesamling der Brecht sitt persongalleri åpnes opp og brettes ut i ny kontekst. Flere av sangene er kjente for mange, i særdeleshet Tolvskillingsoperaen, men også mer ukjente verk skal få plass i dette fantasiuniverset, der humor og dystopi går hånd i hånd.

Konsertinfo

Pris: 175 - 320

Underhuset

Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika

Ida Holten Worsøe
29. september Kl. 18.30 +1 , 75 min. u/pause
175 - 320 Kr